Itaalia söögikoht Vapiano jõudis lõpuks tartlasteni

Pastade ja pitsade meistriklassi pakkuv Vapiano korraldas 19. mail erikülalistele eelavamise uhiuues Kvartali keskuses. Kohale kogunes paarsada vipimast inimest, kes uut kohta uudistama tulid.

Ametlik avamine jõuab kätte 21. mail, mil avatakse Kvartali esimesel korrusel Eestis ainulaadse disainiga vapianistide meka. Üldpinda on koos keskuse siseaatriumis ja Aleksandri tänaval asuvate terrassidega ligi 640 ruutmeetrit.

Vapianosse mahub korraga sööma üle kahesaja inimese. Uue söögikoha tarbeks palgati tööle üle poolesaja tartlase. Tänaseks on restoran leitav kahekümne kuues riigis suisa neljal erineval mandril. Üle ilma on Vapiano asutanud üle 160 itaalia köögi paremikku pakkuva söögikoha.

Pasta, pitsa, eelroad ja salatid tellitakse otse kokkadelt salongi keskel asuvatest üksiklettidest. Kokad valmistavad kõik road tellimuse järgi otse külastajate ees. Luua on võimalik oma lemmikroogi, mida saab enda maitsele kohandada.

Laudadel olevad maitsetaimede potid ja värsked maitsetaimed ei ole pelgalt silmailuks, vaid ka igale roale väärilise maitse lisamiseks. Vapiano kokad kutsuvad juba tuleval laupäeval kõiki huvilisi oma kätetööd mekkima!

Allikas: kasulik.delfi.ee

Franchising EE

Loe teisi artikleid