Beautiful Me avab frantsiisisalongid Araabia Ühendemiraatides ja Portugalis

Tuntud Eesti rullmassaaži kett Beautiful Me teatab oma frantsiisivõrgustiku laienemisest ja avab nutisalongid Araabia Ühendemiraatides Dubais ja Portugalis Leirias. Portugalis saab tutvuda avamispeol rullmassaaži teenuse ja salongiga juba 30.aprill 2024 ning Dubais 18.mai 2024.

Beautiful Me on Eestis tuntud juba 7 aastat tõhusa rullmassaaži teenuse ja innovaatiliste nutimasinate poolest. Esimestel aastatel hõlmas Beautiful Me Eesti juba 10% elanikkonna populatsioonist, mis teeb rohkem kui 100 000 klienti. Nutimasinate arendus on toimunud koostöös Eesti tehnoloogiaettevõttega Krakul, mis on globaalselt tuntud ja kelle partneriks on muuhulgas ka NASA. Lisaks on kaasatud ka teisi Eesti ettevõtteid nutimasinate disainimisel ja tootmisel.

Beautiful Me pakub oma klientidele võimalust kogeda tõhusat rullmassaaži teenust, spetsiaalselt klientide heaolu silmas pidades. Rullmassaaži patendeeritud programm on loodud koostöös lümfiterapeut Reio Vilipuuga.

Dubai ja Portugali salongid tähistavad Beautiful Me jaoks olulist verstaposti, viies kvaliteetse teenuse hoopiski teise kultuuriruumi.

“Meil on suur au laiendada oma tegevust lisaks Euroopale ka Araabia Ühendemiraatidesse ja Portugali ning viia tervist ja heaolu pakkuv rullmassaaž ka nendele põnevatele turgudele.” ütles Beautiful Me asutaja, tegevjuht ja aasta naisettevõtja Kee Abel.

rollmassage.com

 

Franchising EE

Loe teisi artikleid