Hooters avab uksed Eestis, Lätis ja Leedus

Kuulsa spordirestorani Hooters of America uus frantsiisipartner on Hooters Baltics, mis avab juba 2017. aastal oma uksed Eestis, Lätis ja Leedus.

Hooters Balticsi eestvedajateks on just õiged mehed õiges kohas – Darius Songaila ja Robertas Javtokas. Mõlemad on endised NBA, Leedu rahvuskoondise ja Euroliiga tipptasemel korvpallurid ning on üle 20 aasta võistelnud nii Euroopas kui ka Ameerika Ühendriikides. Baltikumis saab Hootersi tegev- ja turundusjuhiks Dariuse abikaasa Gintare Songaile.

“Meie kirg mängu vastu ulatub kaugemale kui korvpalliväljakul toimuv. Tuues Hootersi Baltikumi inimestele, kes on sama huvitatud korvpallist kui meie, avab täiesti uue võimaluse spordi nautimiseks,” kommenteeris Hooters Balticsi üks partneritest Darius Songaila. “Meie eesmärk on tuua Balti riikidesse üheskoos sport, hea toit ja maailmakuulus Hootersi tüdrukute külalislahkus.”

Esimesed kolm spordirestorani avatakse 2017. aastal Vilniuses, millele järgneb ka Eesti ja Läti publikuni jõudmine.

“Rahvusvaheliselt tuntud ja tunnustatud brändina hindab Hooters väga sellised partnereid nagu seda on Hooters Baltics. Songailal ja Javtokasil on just selline meeskonnatöö vaimsus, mida oma partneritelt ootame, ning teame, et nad on ideaalne duo toomaks Hootersi populaarsed kanatiivad ja külalislahkuse esimest korda Balti riikidesse,” ütles Mark Whittle, Hooters of America ülemaailmse arengu juht.

Uued asukohad pakuvad uusimat disaini, tuttavat ja sõbralikku Hootersile omast personali ning seeläbi ka üht omanäolist külastuskogemust.

Hooters jätkab oma restoranide avamist ning otisib jätkuvalt kvalifitseeritud frantsiisipartnereid nii USA-s kui ka kogu maailmas. Rohkem infot Hootersi frantsiisi kohta leiate siit.

Franchising EE

Loe teisi artikleid