Pavlova Kohvik Vilniuses on Eesti esimene toitlustuse frantsiis välismaal

Viis aastat Eesti turul tegutsenud kohvik Pavlova avas oma esimese frantsiisiäri Leedus. Ühe naise armastusest Pavlova kookide vastu sündinud ettevõte plaanib edasi liikuda koguni Araabia Ühendemiraatidesse. 3. märtsil avatud esimene Pavlova Kohvik Vilniuses asub kohalike poolt armastatud kaubandus- ja toitlustuslinnakus Ogmias Miestas aadressil Verkių g. 31A.

Pavlova kontseptsiooni autor Olga Danilova on varasemalt olnud presidendikondiiter ja vedanud ettevõtet Supertort. Ta on läbi reisinud terve maailma ja kõikjal, kus Pavlovat pakutakse, seda ka degusteerinud: “See, et me täna avasime siin Leedus esimese frantsiiskohviku on viieaastase töö tulemus, mida oleme teinud armastuse ning täpsusega. Frantsiis on meie pikaaegne unistus ja Leedu esimene suur samm selles suunas,” toob Olga välja. Partner Erika Scholler täiendab, et protsesside juurutamine on õnnestumise alus, kuid kõige rohkem väljakutseid pakub kvaliteetse tooraine leidmine, mis Leedus siiski õnnestus.

Vilniuse koostööpartner Sniezana Daubaras: “Algselt proovisime avada kohviku vanalinnas, aga Pavloval on väge mitmeid erinevaid kriteeriume, mida peame täitma ja seadmete tõttu avasime koha siiski siin Ogmias Miestas keskuses. Rahulikuks teeb mind kindlasti see, et köögis on mu poeg, kes on juba 10 aastat kokk olnud.”

Frantsiisikontseptsiooni arendamist nõustas Francorp Baltic. Ettevõtjad Olga Danilova ja Erika Scholler on Eestis toitlustusvaldkonnas esimesed, kes on seni frantsiisi Eestist välja müünud. Edasi plaanitakse laienemine globaalselt ette võtta.

Kui soovite ka Pavlova frantsiisiketiga liituda, siis võtke ühendust:

https://pavlovacafe.com/

Franchising EE

Loe teisi artikleid