Eesti esimene rahvusvahelistele reeglitele vastav frantsiis

Beautiful Me frantsiisikontseptsioon on Eesti esimene rahvusvahelistele reeglitele vastav frantsiis. Tõsi, ennegi on paar firmat frantsiisi nime all välismaal oma üksusi avanud, kuid franchising.ee teadaolevalt on need pigem litsentsiõiguste laiendused olnud. Beautiful Me frantsiisitoode on koostöös Francorp Balticuga valmistatud konkureerima globaalsel turul võrdväärselt teiste sealsete tuntud frantsiisidega.

Selleks oli vaja astuda kolm sammu:
– ehitada üles toimiv ja kasumlik salongide kett Eestis;
– arendada välja, süstematiseerida ja patenteerida tervik ärimudel ja bränd;
– selle peale luua rahvusvaheliselt aktsepteeritud frantsiis.

Beautiful Me (Eestis www.kehasalong.ee) on Eesti suurimaid linnu kattev rullmassaaži nutisalongide kett. Kee Abel alustas 2017. aastal Pärnust lümfiteraapial põhineva rullmassaži teenuse pakkumist ja propageerimist. Täna on sellest disainitud populaarne bränd ja kasumlik ärimudel.

Rullmassaaž on spetsiaalselt väljatöötatud, et panna lümfisüsteem tööle ja väljutada kehast jääkaineid ja viiruseid ning tõsta immuunsust. Protseduur on alguse saanud juba 1940ndatel Ameerikast, kuid Beautiful Me on kaasajastanud masinad, tarkvara, harjutused ja protseduuri tehnoloogia – sidunud selle kokku tervikuks.

Eestis on Beautiful Me väga tuntud. Praktiliselt pole enda tervisest ja välimusest hoolivat inimest, kes poleks rullmassaaži proovinud või vähemalt sellest kuulnud. Eestist välja vaatamine on olnud juba loomulik samm. Välisturgudele minekuks otsustasid Kee ja Erko valida frantsiisi tee.

25. augustil 2020 toimus Beautiful Me rahvusvahelise frantsiisi esitlus. Frantsiisibränd on valmis! Vaadake rohkem Beautiful Me frantsiisi kohta SIIT.
Septembris avatakse esimene Beautiful Me frantsiisitud salong välismaal, Rootsis. Frantsiisi müügi kampaaniad on algatatud Soomes, Itaalias, Suurbritannias, USA-s.

 

Franchising EE

Loe teisi artikleid