Be More frantsiis on valmis

Eesti supertoitude ja tervisliku elustiili bränd BE MORE (bemoresuperfoods.com) on saanud valmis rahvusvahelise frantsiisikontseptsiooni. Esimene frantsiis on müüdud Soome turule.

Be More pakub kahte formaati: master ja e-pood. Masteri õigustega kaasneb eksklusiivsus hulgimüügiks ja distributsiooniks. 2024. aastal lisandub tervisebaari formaat.

Mis on supertoit? Ühine nimetaja keskmisest kõrgem vitamiinide, mineraalainete ja antioksüdantide kogus. See aitab ka kõige tavalisemast söögikorrast välja võtta maksimumi ehk saada ühest toidust rohkem kasu.

Be More supertoidusegud, kollageenisegud, teed, jäätised, batoonid ja palju muud, toetavad maksimaalselt tervislikku ning kiiret elustiili. Be More on testitud kvaliteet, usaldusväärne tooraine, tervislik ja naiselik bränd, mis esindab hästi nii asutaja Kirti Kooseri enda kui ka põhjamaiseid väärtusi kõikjal maailmas.

Loe veel: Geenius e-kaubanduse portaalis

Franchising EE

Loe teisi artikleid