Appollo Group on edukaim KFC aasta frantsiisivõtja Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnas

Meelelahutuskontsern Apollo Group sai kõrge tunnustuse, olles kiirtoiduketi KFC aasta frantsiisivõtja Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnas.

KFC ja Apollo sõlmisid partnerluse 2018. aasta lõpul. Kahe aastaga tõi Apollo KFC Eesti turule, avas Baltikumis kaheksa uut restorani, lõi 350 uut töökohta ja investeeris töötajate arengusse 500 000 eurot. Möödunud aastal käivitas Apollo piirangutest hoolimata viis uut KFC müügikohta Eestis ja Lätis ning plaanib avada 2021. aastal nendel turgudel veel üheksa uut restorani.

Yum! Brands hindab kõrgelt Apollo Groupi tegevust klientidele elamuse loomisel, KFC müügikohtades digitaalsete lahenduste sisseseadmisel, menüü mitmekesistamisel ja kahe müügikoha kolimisel uutesse asukohtadesse. Auhinnatseremoonial märgiti muu hulgas, et Apollo Group on usaldusväärne partner, kes on edukalt tutvustanud KFC tuntust Baltimaades.

KFC tuntus on Kesk- ja Ida-Euroopas kiiresti kasvanud ning eriti just Baltikumis.

Apollo Groupil on kavas avada 2021. aastal Eestis, Lätis ja Leedus üheksa uut restorani ja jätkata kiiret kasvu, keskendudes pakutava toidu heale kvaliteedile, klientide rahulolule ja KFC edasisele arengule selles piirkonnas.

«Hindame väga tunnustust KFC aasta parterina. Meie missioon on pakkuda klientidele suurepärast kogemust, serveerides parimat kana kohalikelt kasvatajatelt ja järgida loomulikult KFC kõrgetasemelisi ohutus‑, kvaliteedi‑ ja teenindusstandardeid. See nõuab kõigilt Apollo Groupis palju tööd. Uusi restorane avades püüame tuua kvaliteetsed ja maitsvad KFC eined Baltimaades nii paljude inimesteni kui võimalik,» ütles Apollo Groupi juht Mauri Dorbek.

Apollo Group on Eesti kapitalile kuuluv Baltikumi meelelahutuskontsern, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O’Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, KFC kanarestorane, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistributsiooni ettevõtet Baltic Film Distribution.

KFC – Yum! Brands, Inc. on ülemaailmne kanarestoranide kaubamärk, mille ajalugu ulatub aastakümnete taha. Praegu pakutakse kanarooge enam kui 23 000 restoranis üle maailma 140 riigis.

Apollo Group kuulub MM Grupile, millele kuuluvad ka Postimees Grupp ja uudisteagentuur BNS.

Franchising EE

Loe teisi artikleid