Domino’s® pitsarestorane on nüüd maailmas 14 000

Domino’s pitsarestoran tähistas Maialisias Cyberjaya linnas suursuguselt järjekorras 14 000. poe avamist.

„Umbes aasta tagasi oli meil avatud 13 000 müügikohta ning nüüd oleme jõudnud järgmise verstapostini – 14 000 on saavutatud,“ teatas Domino’s president ja CEO Patrick Doyle. „Eelmisel aastal avasime keskmisel iga seitsme tunni tagant kuskil maailmas uue Domino’s pitsarestorani. Meie globaalne laienemine on olnud kolossaalne. Kahtlemata on olnud meie tootemärgi areng maailmas uskumatult kiire ja laia kõlapinnaga.“

Uue poe avamine on oluline sündmus ka Malaisia turule, olles järjekorras 200. müügikoht. Ühtlasi on see 3500. Domino’s pitsarestoran Aasia ja Vaikse ookeani regioonis. Kohaliku turu juhtiv frantsiisivõtja Dommal Food Services Sdn. Bhd. avas esimese müügikoha Malaisias 1997. aastal ning on tänaseks teinud Domino’st riigi ühe tuntuima kaubamärgi.

Domino’s värskelt avatud 14 000. pood üllatab külastajaid oma teatrilikus stiilis kontseptsiooniga, mis annab klientidele võimaluse oma silmaga näha, kuidas pitsasid valmistatakse. Maailmas on kokku üle 85 turu, kus on Domino’s pitsarestoranid esindatud.

Rohkem infot Domino’s frantsiisi kohta leiab siit.

Franchising EE

Loe teisi artikleid