“Tartu esimene Subway on ühtlasi üks suurimaid Subway võileivapoode Eestis, mille eeliseks on kindlasti hea asukoht Tartu linna ühes olulises sõlmpunktis – Tartu Kaubamajas,” sõnas Raigla.

Kuigi rendileping on juba sõlmitud ja ettevalmistustööd Subway Tartu poe avamiseks käivad, siis võileivapood avab külastajatele uksed oktoobri teises pooles või hiljemalt novembri alguses.

Küsimusele, kui palju töökohti Subway Tartus loob, vastas Subway arendusjuht, et esimeses jaos oodatakse Subway meeskonnaga liituma kuni 12 töötajat, kuid kuna juba 2017. aastal on plaanis Tartus veel ka teine Subway avada, siis Tartu töötajaskond suureneb kindlasti veelgi.

Tartu Kaubamaja 1. korrusel avatav Subway on Eesti üheteistkümnes Subway võileivapood ja ühtlasi seitsmes kaubanduskeskuses tegutsev võileivapood Eestis. Lisaks on Subway’l võileivapoed Tallinna kesklinnas ning lennujaamas ja Keila ning Pärnus.

Eesti esimene Subway avati Tallinnas Estonia puiesteel 2013. aprillis. Üle kogu maailma on avatud enam kui 44 000 Subway võileivapoodi.

Allikas: kasulik.delfi.ee